07/12/2015, Saat: 00:14
(07/12/2015, Saat: 00:08)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mirzacem komşum, bodoslama ilk olumsuz mesajı atan densiz olarak ben yorum yazayım isterseniz.Tamamdir su sekilde belirteyim bende sig olmasi konusunu soyledim hatta yanlissam duzeltin ama scuttle kopurtme kisminin en derin yeri 2 3 cm olsa iyi olur gibi dusundum. Firca kesme konusunda suan ilk yapilmis hali o kisimlar o kadar sivri zarar verecek sekilde kalmayacaktir. Bu konunun 1 2 sayfa oncesindeki resimden feyz alindi aslinda.
İlk resimdeki köpürtecin köpük haznesi çok sığ, köpük yapması çok güç olur.
İkinci resimdeki köpürtme tası olmuş, ama bir tas için çok kaba ve ağır kaçar
Üçüncü resim de ilk resimdeki köpürtecin tırtıksız hali zaten
Bir de şu var, kaplamasız olduğu için tırtıklı modeller, malzemenin tabiatından dolayı fırçalara ciddi zarar verir, kıllarını bıçak gibi keser.
Umarım samimi yorumlarım size yardımcı olur.
Ki bu is bu kadar da uzamayacakti ama baya bir mesakkatliymis dediklerine gore
Bu isi yapan arkadas bir universitede egitim veren bir arkadas kendi atolyesinde calisiyor bizim icin ama sikinti su ki geleneksel tiras ile ilgisi yok ancak benim attigim resimler ve sig kalan yonlendirmelerimle birseyler yapiyor.
O yuzden bana sudur budur derseniz yonlendireyim sonucta bende bu isten hepimiz keyf alalim istiyorum
Kesinlikle darilmaca gucenmece yok. Basta da soylemistim bu is ile ilgim ya da ticari bi amacim yok isimize yarayacak birseyler cikarabilirsek ne ala.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi