07/12/2015, Saat: 15:31
(Son Düzenleme: 07/12/2015, Saat: 15:32, Düzenleyen: koolandgang.)
Bu tabi görece bir şey.Uzun fırça kullananlar scuttle da köpürtme yapmak isterse daha derin olsun,devamlı köpük taşırıyoruz, kısa fırça kullananlar da, o çok derin daha sığ olsun, devamlı fırçamızın sapı çarpıyor diyebilirler.
Yüz de ve tasta köpük yapmak için farklı fırçalar kullananlar da olabilir
Ben yine de derin kısmı 4cm ya da 5cm olsun derim.Zira verdiğim örnek de kenarlara doğru bir azalma mevcut orta kısım en az 4 cm olmalı.Bir de çok yayvan olmuş yapılan örnek.Neredeyse kıyılara doğru 1cm altına inmiş.Misal olarak şöyle diyorum.Ortası 5cm olsa, her çizgi de 1cm düşse, 4-3-2-1 diye gelse fena olmaz sanırım.Sizin çizgiler üzerinden yürüdüm.
Yüz de ve tasta köpük yapmak için farklı fırçalar kullananlar da olabilir
Ben yine de derin kısmı 4cm ya da 5cm olsun derim.Zira verdiğim örnek de kenarlara doğru bir azalma mevcut orta kısım en az 4 cm olmalı.Bir de çok yayvan olmuş yapılan örnek.Neredeyse kıyılara doğru 1cm altına inmiş.Misal olarak şöyle diyorum.Ortası 5cm olsa, her çizgi de 1cm düşse, 4-3-2-1 diye gelse fena olmaz sanırım.Sizin çizgiler üzerinden yürüdüm.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...