26/12/2015, Saat: 22:26
Herkese yorumları için bir kez daha teşekkürler. Bu akşam bu forumun ne kadar faydalı bir yer geleneksel ıslak tıraşın ne kadar zevkli olduğunu DE makine ile ilk tıraşımı sorunsuz geçirerek anlamış bulunmaktayım. Dün teslim aldığım Merkur Progress cihaza Polsilver jilet takarak duş sonrası Cella sabun ile köpükleme işlemini takiben 2 numara ayarda sakallarımı sorunsuz şekilde WTG ve XTG aldım. Sonrasında 1 numara ile ATG tıraş oldum. Sakalın kesilme sesi ve cihazın kendi ağırlığı ile kesim yapması oldukça keyif verici. Sanırım bu tıraşı sorunsuz atlatmamda oldukça dikkatli ve yavaş davranmam ve 2 haftadır permatik banyo ile yapmakta olduğum tıraşların bayağı etkisi oldu.
Ama rahat durur muyum? Tabi ki hayır. Acaba kafayı tıraş edebilir miyim sorusunun cevabını 5 ayarda kafanın yan ve arka tarafındaki (tepe kabak) yaklaşık 15 günlük 5 mm uzunluğundaki saçları WTG ve sonrasında ATG şeklinde yine sorunsuz tıraşla aldım.
Surat sinekkaydı, kafa kaymak oldu...
Tıraş olmayı 36 yaşında öğrendim sonunda..
Merak ettiğim ise jilet ömrü açısından tıraş sayısını ben kafayı da tıraş ettiği için +1 mi saymalıyım +2 mi?
Ama rahat durur muyum? Tabi ki hayır. Acaba kafayı tıraş edebilir miyim sorusunun cevabını 5 ayarda kafanın yan ve arka tarafındaki (tepe kabak) yaklaşık 15 günlük 5 mm uzunluğundaki saçları WTG ve sonrasında ATG şeklinde yine sorunsuz tıraşla aldım.
Surat sinekkaydı, kafa kaymak oldu...
Tıraş olmayı 36 yaşında öğrendim sonunda..
Merak ettiğim ise jilet ömrü açısından tıraş sayısını ben kafayı da tıraş ettiği için +1 mi saymalıyım +2 mi?