01/01/2016, Saat: 17:36
(01/01/2016, Saat: 15:27)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 33. sıradaki üyemiz recklesstr ı tebrik ederizÇok teşekkür ederim BigHillMe üstadım, çok mutlu oldum Bu güzel organizasyonu organize ettiğiniz için Size ve Proraso firmasına teşekkür ederim. Genelde pek şanslı değilimdir ve ilk kez bir çekilişte kazandım. Yeni yıl umarım forum olarak, ülke olarak hepimize şans, bereket, mutluluk ve huzur getirir inşallah.
(01/01/2016, Saat: 15:42)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir çekiliş oldu. @BigHillMe Üstadımıza teşekkür ederim.Çok teşekkür ediyorum mavi üstadım
@recklesstr , tebrik ediyorum. Hediyenizi iyi günlerde güle güle kullanın.
(01/01/2016, Saat: 15:45)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Recklesstr,Komşumu tebrik ediyorum. Güzel günlerde kullanın inşallah.İnşallah komşum Çok teşekkür ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
(01/01/2016, Saat: 16:00)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr hayirli olsun komsum gule gule kullanin bana cikacak gibi hissetmistim gerci ama 3 degil 33 musSağolun üstadım, şans bu sefer beni sevindirdi, umarım daha güzelleri sizin olur
(01/01/2016, Saat: 16:50)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hediye Ankara'ya gidiyor. Hayırlı ve uğurlu olsun @recklesstr komşum. Güle güle kullanın.Teşekkürler üstadım, daha güzelleri sizin olsun Ben İzmir'de yaşıyorum ama
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..