04/01/2016, Saat: 21:57
(Son Düzenleme: 04/01/2016, Saat: 21:58, Düzenleyen: neoromancer.)
(abi fatip i almamın nedeni senin guzel resimlerinden birinde Gold 34HD görmemdi. Fakat yılbaşı alışverişimde baktıgım yerde sanırım gold34 kalmamıstı. Acık taraklı olması nedeni ile fatip dikkatimi cekti. Bir de zaten 38C yi severek kullanıyorum 34le aynı kafa gerek yok diyerekten, Fatip in verdim siparişini. Yani sayende gold bir aletim oldu. Ben sana teşekkür ederim abi.
Fatip makine ince işcilige sahip degil ama cok hosuma gitti agresiflik olarak. Herkese tavsiye ederim. Fiyat performans sampiyonu bir urun.)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dikdik_s ---Serdar kardes hayirli olsun yeni güzeller...daha iyi tirasa hazirlama malzemeleri de geldigine göre arada bir denemek icin birde celik edinsen
---söyle uygunundan#hem agresiflikde hosuna gitmis bak...yanlis anlasilmasini istemem--- sevdigim arkadaslarin da bu keyfi yasamasi dilegiyledir bu temennim..
Fatip makine ince işcilige sahip degil ama cok hosuma gitti agresiflik olarak. Herkese tavsiye ederim. Fiyat performans sampiyonu bir urun.)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dikdik_s ---Serdar kardes hayirli olsun yeni güzeller...daha iyi tirasa hazirlama malzemeleri de geldigine göre arada bir denemek icin birde celik edinsen

insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir