08/01/2016, Saat: 00:59
(Son Düzenleme: 08/01/2016, Saat: 01:04, Düzenleyen: neoromancer.)
(08/01/2016, Saat: 00:49)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancerEh az biras anlariz teknolojiden..olayı anladim, sanirim bu tarz bir tecrübeyi dinlemek gerekiyormuş harekete geçmek için ..anlaşıldı haftasonu uzun bir ziyaret yapacagiz..tekrardan teşekkürler
Abi yavas anlatınca cok guzel anladılar. Android teki kolay mod harika olmus. Tam onlar için. Samsung kullanıcısı olarak samsung bir daha almam demistim ama o ozelligi daha bir guzel yapmıs diger markalara gore.
Hatta 4 buyugumuzu oturtmusum, ben ayakta anlatırken hanım gizli videolarımızı cekmis seyredip guluyoruz simdi. Bu arada bilmiyorum android veya teknoloji ile icli dıslımısınız, ben ders anlatırken chromecast i kullandım. Cep telefonu ekran goruntumu lcd tv me verdim. Oradan buyuklerimize anlattım, suna basarsanız bu olur, hızlı arama soyle olur vs., yılbası ertesi tam sınıf duzenimiz vardı anlayacagınız. Ogrenciler oturuyor, hoca ayakta, tahtamızda ekran
Su an 2si ayvalıkta, 2si bodrumda, sabahtan beri whatsappdan yazısıyorlar guruba. Çok mutlular. 1 gününüzü alır en fazla ama inanın çok sevindirirsiniz.
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir