Merhabalar @emre-sti kullandığınız urtekram diş macunuyla daha önce hiç karşılaşmamıştım ama eczanelerde satılıp yakın zamanda da gratislerin yurt dışından temin etmeye başladığı splat diş macununa çok benzettim . Kendisi severek kullandığım ama normale göre biraz tuzlu bir ürün tamamen organik florürsüz ve içeriklerine baktığınızda çok temizler aloe vera , çilek , acı biber ,kömür ,üzüm , arı sütü ,yasemin , papatya , adaçayı , ardıç gibi birçok kullanım alanına hizmet eden çeşidi bulunmakta . Mutlaka urtekram ıda denemeye çalışacağım . Organik diş macunu konusu geçince bahsetmek istediğim ama unuttuğum bir nokta aklıma geldi =
Diş macunu tüplerinin arka alt kısmında renkli çizgiler bulunmakta . Çizgi renkleri bize ürün hakkında çok önemli bilgiler veriyor . Satın alırken bunlara kesinlikle dikkat etmek gerek. (birçok kozmetik üründe bu çizgiler mevcut)
Yeşil : Doğal ürün.
Mavi : Doğal ve tıbbi ürün karışımı ürün.
Kırmızı : Doğal ve kimyasal madde karışımı ürün.
Siyah : Tamamen kimyasal ürün.
@AKadir komşum toothpaste ingilizce olarak diş macunu demektir , farklı bir anlamda kullanımı yapılan farklı bir ürün varmı bilemedim , resim atarsanız daha net olur .
Diş macunu tüplerinin arka alt kısmında renkli çizgiler bulunmakta . Çizgi renkleri bize ürün hakkında çok önemli bilgiler veriyor . Satın alırken bunlara kesinlikle dikkat etmek gerek. (birçok kozmetik üründe bu çizgiler mevcut)
Yeşil : Doğal ürün.
Mavi : Doğal ve tıbbi ürün karışımı ürün.
Kırmızı : Doğal ve kimyasal madde karışımı ürün.
Siyah : Tamamen kimyasal ürün.
@AKadir komşum toothpaste ingilizce olarak diş macunu demektir , farklı bir anlamda kullanımı yapılan farklı bir ürün varmı bilemedim , resim atarsanız daha net olur .