19/01/2016, Saat: 17:42
(Son Düzenleme: 19/01/2016, Saat: 17:42, Düzenleyen: Eskiuyebyr.)
Ben açıkçası kartuşlarla da gayet güzel tıraş oluyordum Demek istediğim cilt hassasiyeti, tahriş, kıl dönmesi vs. gibi nedenlerle geleneksele başlamadım. Fırçam hep oldu, market işi şeyler. Wilkinson ve banat kullandım. Acelem olduğunda gel ve köpük de kullanıyordum.
Net üzerinden "nasıl tıraş olunmalı?" diye bir haber okumam herseyin başlangıcı oldu
Önce Lord'un blogu, sonra Geltir.
İyiki de bulmuşum diyorum. Keyifli bir hobi ve harika bir dost edinmiş oldum. Yalova'da iki gelenekselci @ooppss ile takılıyoruz.
Başlattığım 5 kişi oldu. İkisi biraderlerim. Biri devam ediyor, öbürü bana ayıp olmasın diye oluyorum diyor ama ona zor geldi diye tahmin ediyorum. Arkadaşlardan da sadece biri devam ediyor.
Açıkçası artık geleneksel propagandası yapmıyorum. Lafı geçerse gelenekselin daha iyi olduğunu söyleyip geçiyorum.
Bugün yeni bir imza yazısı ararken aklıma gelen şu cümleyle bitireyim:
Bir tümörüm olsaydı, adını Geltir koyardım. ))(Fight Club'tan bir replik)
Net üzerinden "nasıl tıraş olunmalı?" diye bir haber okumam herseyin başlangıcı oldu
Önce Lord'un blogu, sonra Geltir.
İyiki de bulmuşum diyorum. Keyifli bir hobi ve harika bir dost edinmiş oldum. Yalova'da iki gelenekselci @ooppss ile takılıyoruz.
Başlattığım 5 kişi oldu. İkisi biraderlerim. Biri devam ediyor, öbürü bana ayıp olmasın diye oluyorum diyor ama ona zor geldi diye tahmin ediyorum. Arkadaşlardan da sadece biri devam ediyor.
Açıkçası artık geleneksel propagandası yapmıyorum. Lafı geçerse gelenekselin daha iyi olduğunu söyleyip geçiyorum.
Bugün yeni bir imza yazısı ararken aklıma gelen şu cümleyle bitireyim:
Bir tümörüm olsaydı, adını Geltir koyardım. ))(Fight Club'tan bir replik)