02/02/2016, Saat: 15:36
(Son Düzenleme: 02/02/2016, Saat: 15:39, Düzenleyen: neoromancer.)
(02/02/2016, Saat: 13:42)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @dikdik_s @pitbull @neoromancer hocam slantlarınızı iyi günlerde keyifli traşlarda kullanın
Benim bir sualim var yardımcı olursanız sevinirim
Ben Barley R-89 dan sonra 37c slant kullanmaktaydım şu an kullanamıyorum sebebi sapın kısa olması
Okudugum çoğu yorumda uzun sap agresif manevra yapma kabiliyeti zayıf diye belirtilmiş fakat ben bunları kısa sap 37c slant ile yaşıyorum sapı tutarken elim fena agrıyor kafaya yakın , sap kısmından , ortasında fark etmiyor neresinden tutarsam tutayım elimin Ağrı'sından traşı zor tamamlayabiliyorum ama Barley de bu sıkıntıyı hiç yaşamıyorum acaba ben 39c yada uzun saplı progress alırsam bu dertten kurtulma ihtimalim varmıdır???
Saolasın, daha iyileri sizlerin olsun ...Komşum henüz yeni geldiği için 39C ile açılış yapamadım..kısa saplı aletlerde pek sorun yaşadığımı söyleyemem..herkesin vücut oranları değişik neticede..bence sıkıntı yaşadığınız aletlerle uğraşmayıp elden çıkarın,keyif merkezli bir hobi de hem masrafa girip hep sıkıntı yaşamak mantıklı değil .
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir