06/02/2016, Saat: 21:28
(06/02/2016, Saat: 20:42)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amca yaşlanmış ama allahtan elindeki çelik Ustura...ona rağmen bir iki faça verdi ama ciddi bir sorun yok...Çeliğe geçmek isteyen arkadaşlar iyi izlemeli bu videoyu bence... o parmaklarla o yaştaki amca şişedibi gibi gözlüklerle nasıl rahat hareketler yapıyor iyi baksınlar..buna izin veren (Ustalıkta var tabii ama) iyi kaliteli Çelik dir..ayrıca tamamen kuru traş değil yaptığı, neticede iyi bir fırça ve sabunla bir perde aldı..cildin nemi ve yumuşaklığı yeterli demekki..güzel Uhrevi bir havası var videonun ..Huşu içinde izledim
Biraz meraktan videolara bakarken bu videoya denk geldim. izlediğim diğer videolara göre farkı kuru cildin üstünden birkaç defa geçmesiydi.
Hayatımda çelik usturayı sadece bir defa incelemiş biriyim o da bir antikacıdaydı. de/se aletler ve shavette ler ile sınırlı olan deneyimlerim ile yazmıştım. bu nedenle yorumuza şaşırmadım değil. Demek ki çelik ustranın kararlı yapısı bunu sağlıyor anladığım kadarıyla. bu arada videoyu beğenmenize sevindim.