Herkese merhabalar , bir süredir sinir bozucu bir durumdan müzdaribim ama yinede emin olmak istedim . Uzun zamandır yüzüme yakından bakmadığım için olayın vahametini görememişim . Hemen her türlü jileti denememe rağmen tıraştan sonra sakalımın tamamı ile durduğunu gördüm . Halbuki uzunca bir süredir tıraş öncesi hazırlık , teknik vb. bir çok konuyu okumaya ve bunlara dikkat etmeye çalıştım . Evde ki ej89 ve ws sword'un mild olacağını düşünüp impadan progress sipariş etmiştim . Yarın ptt'ye gidip alıcaktım ama yüzümün halini görünce ondan bile umudum kalmadı . 2 aydır yüzümü koca bir ordu gibi kaplayan bumpslar ve nasıl ve ne yöne kesileceğini hala anlayamadığım bir sakal .. Ters yönde kesmezsem bütün sakallar duruyor . Ters yönde kessem bu seferde dipte bayrak gibi durup adeta bana el sallıyor . Wtg vs .diğerlerini denesemde yine de sakal kalıyor . Zorlarsamda hemen tahriş , batık . Cilde gelince gerçekten hassas bir cildim var ve bu hassasiyet sadece tıraş için değil . Ha şu var bir kaç defa gerçekten iyi tıraşlar oldum mu oldum ama bumps bu işe girdiğim günden beri bitmedi . Her neyse bu defa da sineye çekip sorunumu buraya aktarmaya karar verdim .
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim ...
İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim ...