(23/02/2016, Saat: 17:20)Berat Duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum öncelikle bol köpüklü tıraşlar. Ben geleneksel tıraşta henüz yeniyim yaklaşık 2 ay oldu. İlk başlarda benimde cildimde batma ve kızarıklıklar oluyordu. Forumda baktım okudum çaresini aradım ve bazı küçük pratikli videolar izledim ve yararı oldu. https://www.youtube.com/watch?v=ps88RU_BXlA bu videoda gerçekten kısa bilgiler ve işe yarayan bilgiler buldum. makinenin açısı, tıraş öncesi köpük kullanımı, fırça kullanımı ( ki benim gibi hassas ciltler için çok önemli olduğunu bastırmadan tahrip etmeden kullanmam gerektiğini gördüm), tıraş sonrası vs. Özellikle tıraş olurken sakalın çıkış yönünde tıraş oldum ve cildimi gerdirmeden ( videoda fazla gerdirdiğinde batma olacağını söylüyor) ve bastırmadan tıraş olmaya çalıştım. Gerçekten batma ve kızarıklık çok az seviyeye indi. Tıraş sonrasında ise de sadece losyon kullandım ve keyifle tıraş olmaya başladım şimdi. Umarım sizinde zamanla kendinize göre tekniğiniz oturur ve güzel, rahat tıraşlar olursunuz
İyi akşamlar komşum , dediklerinize katılıyorum bu aralar biraz daha dikkatli traşlar oluyorum umarım tez zamanda geçer bu batıklar .
Teşekkür ederim