16/03/2016, Saat: 18:26
(16/03/2016, Saat: 16:25)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @taskin üstad yazınız için çok teşekkürler.
B&B'den belki bilirsiniz, "buca" var, Billy T de diyorlar. Çelik usturaya başlayacaklara çok yardımcı olduğuyolladım için baya bi saygı duyulan birisi. Siz de forumda çelik usturaya başlayacak arkadaşlara buca gibi yardımcı olablir misiniz? Buca yeni başlayacak olanlara kendi bileyip honladığı gold dollar usturaların satışını yaparak ilk adımı atacak kişilere yardımcı oluyor. Uygun vaktiniz ve zamanınız varsa tabi.
Komşum yorumuzu görünce yazmak istedim.
20 gün kadar önce gözümü karartıp damascus komşumdan satmış olduğu ustaralardan birini satın aldım. Ustura shave ready değildi. Bende taskind üstada yazdım. Sağolsun bana yardımcı oldu, yolladığım usturamı ucret almadan biledi.
Elinde kullanmadığı bir kayışı ve bir usturasını da cüzi bir ücret karşılığı satın aldım. Kendisi gerçekten çok yardımcı bir insan bana işlerinin arasında vakit ayrıp yardımcı oldu.
Kendisine teşekkür ediyorum tekrardan.
Ara ara kayışlayıp tıraş oluyorum simdilerde. Acemiliğimden usturanın ağzı körelmesin diye shavette ler ile dönüşümlü kullanıyorum. Siz de arada flarmonica kullaniyorsunuz sanirim onurçakmak komşum.