10/05/2016, Saat: 10:53
Dün Ankara'da bir adamla tanıştım. Ordudan emekli olmuş. Kimya alım biriminde mi neymiş çok da anlayamadım ama orduya alınacak yakıt üzerine de görev yapıyormuş. Dediği şu: Tüm yakıtlar aynıdır ama sadece SHELL ana bayisinde istasyonların depo anahtarı vardır. Dolayısiyle hangi Shell'den alırsan al, depoyu sadece ana bayi açabildiği için en düzgün yakıtı aldığına emin olabilirsin.
Onun yalancısıyım ama ordu mensubu olması güven verdi. Adamlar her konuda çok titizler çünkü.
Sonuçta Shell'den de yıllardır benzin alıyorum, hiç üzmedi beni.. Diğer firmalar da iyi ama bazen silkeleme ve km sorunu yaşatıyorlar.
Turbo dizel motor biraz daha özen gerektirdiğinden, yakıt seçimi ekstra bir önem kazanıyor..
Onun yalancısıyım ama ordu mensubu olması güven verdi. Adamlar her konuda çok titizler çünkü.
Sonuçta Shell'den de yıllardır benzin alıyorum, hiç üzmedi beni.. Diğer firmalar da iyi ama bazen silkeleme ve km sorunu yaşatıyorlar.
Turbo dizel motor biraz daha özen gerektirdiğinden, yakıt seçimi ekstra bir önem kazanıyor..