29/05/2016, Saat: 21:49
(28/05/2016, Saat: 21:52)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum emek vermişsiniz.. Bu güzel.. Ancak 100 ml, hiç bilmediğimiz bir ürün, tester ve kargo ile yaklaşık 15 TL gibi bir rakama gelecek.. Cella bile 150 ml 25 TL iken ben şahsen çok tercih etmeyeceğim.. Bu sebepten dolayı ikamet yerinizi sordum; elden almak en azından biraz daha mantıklı olurdu, diye düşünüyorum.. Sabun eminim çok güzeldir; keşke rakamı biraz daha makul seviyede tutsanız da denesek.. Aksi taktirde yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı diğer forumdaş arkadaşlarımın da maceraya gireceğini düşünmüyorum.
Ukalalık olarak kabul etmeyin lütfen.. Sabun içerikleriyle ilgili fazla bilgi sahibi değilim. Bu konuda ciddi bilgi birikimi olan üstadlar var forumda.. Belki de ürün içeriği çok başarılı ve f/p oranı çok iyidir.. Bakalım onlar ne diyecekler?
Saygılarımla..
Kendim de sabun yapan biri olarak maliyetleri aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Merak ettim acaba kaç para olsa uygun olurdu? 15 lira ve 25 lira arasındaki fark ahım şahım bir fark değil. Kaldı ki arkadaşımız yeni bir şey denemeye çalışıyor, geliştirmeye çalışıyor. Desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Sadece üstad diye tabir edilen üyelerin değil, herkesin elini taşın altına koyması gerekli.
Benim tek önerim sunumu üzerine. Biz kendi aramızda sample verirken dahi bu tarz bir sunumu kullanıyoruz. Size tavsiyem Barbaros Tıraş Sabunu şeklinde bir sunum ile göndermeniz. 15 değil 20 isteyin ama en azından bir ürüne dönüşsün.