07/07/2016, Saat: 21:33
(Son Düzenleme: 07/07/2016, Saat: 21:34, Düzenleyen: kemalu2002.)
(07/07/2016, Saat: 19:21)Reblica Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko' nun kokusu konusundaki düşüncelerimi paylaşmak isterim. Yabancı kaynaklarda Arko' ya bayılan, Arko tapan, Arko milliyetçiliği yapan sayısız eleman gördüm. Adamlar ciddi ciddi ürünün reklamı yapıyorlar, toz kondurmuyorlar; koklamadan güne başlayamayanlar mı dersin, şirket kapanır korkusuyla 3-5 senelik stok yapanlar mı dersin... baya bir hayran kitlesi var. Bunun yanında Arko ürünlerini başarılı bulduğu halde sadece kokusunu sevmediği için kullanmayan bir guruh var. Sadece kokusundan sebep bu ürünleri kullanmadıklarını belirtmişler.
Koku olayı ne kadar subjektif bir mesele olsa da olayın yaşanmışlıklar ile ilgili psikolojik bir tarafının olduğunu düşünüyorum. Adam henüz bıyıkları bile terlemeden bu koku ile evinin ya da komşusunun lavabosunda tanışmış dolayısı ile bu ürünü alıp kokladığı an adamda "klozet, lavabo" gibi şeyler çağrışıyor ve haklı olarak beğenmiyor. Elemanın suçu yok; o güzelim kokuyu klozet kokusu yapan zihniyet utansın, kapitalist sistem utansın. Eyy İngiltereee, eyy Almanyaa...
İlave olarak ufak bir kitle Arko' nun cildi kuruttuğundan yakınmış. Bu ufak kitle neden ürünü beğenmediklerini "Sanırım bu ürün benim cilt yapıma uygun değil" diyerek medeni bir dille açıklamış.
Eyyorlamam bu kadar, herkese hayırlı tıraşlar arkadaşlar.
Düşüncelerinize aynen katılıyorum. Sanirim arkonun kokusunu avrupali ureticiler tuvalette temizlik hissi yaratsın die kullanmışlar ama yazık etmisler o guzelim kokuya
Bu arada Hollanda da bulunmuş biri olarak klozetlerinde taharat musluğu yok tuvaletlerinde sabun olarakta sıvı sabun kullaniyorlar ve gariptir ki tuvaletleri mis gibi arko kokuyor
Sent from my iPhone using Tapatalk