01/06/2012, Saat: 11:57
(01/06/2012, Saat: 11:49)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: büyük ihtimalle benim gibi dışarıdan gelen telkinlere kanıp, kendiniz yapamayacağınıza ikna oldunuz. halbuki bilek alışınca kendi kendine yapıyor zaten. neyse geç değil, şimdiden sonra ilerlersiniz artık.
(01/06/2012, Saat: 11:47)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01/06/2012, Saat: 11:42)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben de vaktinde pek araştırmıştım bileyci ancak çoğu "o seti sattık 10 sene önce biz" gibi cümleler kurunca biraz da mecburiyetten girdim bileyleme işine. yavaş yavaş el alışıyor muhakkak ancak öğrenmeye vakit ayırabilmeniz gerekiyor. eğer buna vakit ayırabiliyorsanız rahat rahat alışır, pahalı usturaları da bilemeye başlarsınız. kendiniz bilemenin zevki başka. uğraş istiyor ancak siz de tatmışsınız bu zevki. İnşallah diğerleri ile de tıraş olur ve güzelce bilemeye vakıf olursunuz.
aslında doğru uzun zamandır zamansızlıktan uğraşamıyordum usturalarla
traş olup geçiyordun daha dün çıkarttım bileylemek için 45 dk falan uğraştım
farkında olmadan stres falan kalmadı kafam rahtladı resman niye zamanında kendim bileme ye heves etmediysem şimdiye çok yol almış olurdum sanırım
evet aynen öyle oldu aslında ama bundan sonra kendim bilerim belki bir
ustura harcarım ama değer...
bu ara da bişey sorayım size en iyi en kaliteli ustura markası nedir
yoksa marka modele göre değişir mi