09/10/2016, Saat: 18:19
(09/10/2016, Saat: 03:39)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın komşum ıslak değilken domuz kılı çok gergin oluyor ve uçları sert, sivri geliyor. El değecek kadar sıcak suda iki üç dk bekletip öyle dokunursanız ne kadar yumuşak olduğunu göreceksiniz. Benim emektar mühle domuz fırçam bu şekilde ıslak iken best tip porsuk fırçamdan bile daha yumuşak oluyor. Daha çok su tuttuğu gibi, daha çok ısı tutacak ve daha iyi masaj etkisi yapıp sabunu sakala yedirecek, çok daha memnun olacağınıza inanıyorum yeni fırçanızla.
Cok tesekkur ederim komsum. Ben de her tiras oncesinde bir kac dakika da olsa sicak suda bekletiyorum. Gercekten hem isi hem de su ve kopuk tutusu muazzam. Her seferinde daha da keyif veriyor.
(09/10/2016, Saat: 10:45)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle fırçanızın break-in sürecini tamamlaması lazım. Bu süreç tamamlanınca fırçanın çok daha yumuşak olduğunu göreceksiniz. Kullandığınız sentetik fırça çok yumuşaklardan değildi diye hatırlıyorum ama sentetiklerin tek olayı yumuşak olmalarıdır zaten. Ama iyi bir köpük yapmada zorlanabilirler. Fırçanızı sert bir sabunla break-in işlemine tabi tutun ve her kullanımdan önce sıcak suda bekleterek yumuşamasını sağlayın. Çok daha fazla keyif alacaksınız.
Komsum henuz break in'in basinda. Iki kere ikiser perde tiras olabildim. Ancak ara verdigim gun de kopurttum ki break in sureci hizlansin diye. Bundan sonra tevsiyenize uyarak sert bir sabunla kopurtecegim ara verdigim gunlerde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi