16/10/2016, Saat: 14:12
@posicor komsum bende de bir iki guzel chef bicagi var zwilling j.a. henckels marka sadece almis oldugum orta kalite bir masat ile bileyleme yapiyorum, diger tum bileyleme aletleri bicaginizi bozar, guzel bicaginiz varsa 5,10 tl lik bicak bileme aleti kesinlikle kullanmayin derim. Tek yol evde bileme icin masat olur. Piyasada masatlar 1000 tl ye kadar cikabiliyor, lakin orta kalite bir masat 100-200 tl arasi yillarca isinizi gorur. Benim bicaklarimla 15,20 sn yelik masat ile bilmeden sonra kolumdan kil kesebiliyorum.
Not: ucu bozulmus bicaklari bir bicakcida bileyletin (makine kullanmasin eger bicaginiz iyi bicaksa) tanesini 5 yada 10 tl ye yapiyorlar ve artik sadece bileyleme icin masat kullanin derim. Eger videodaki dayinin onundeki bileme tasi yoksa
Not: ucu bozulmus bicaklari bir bicakcida bileyletin (makine kullanmasin eger bicaginiz iyi bicaksa) tanesini 5 yada 10 tl ye yapiyorlar ve artik sadece bileyleme icin masat kullanin derim. Eger videodaki dayinin onundeki bileme tasi yoksa