23/10/2016, Saat: 14:04
(23/10/2016, Saat: 13:42)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar, cogu seyin icinde mısır yagı var,
Seker pancarı kotası kondu, seker artık seker pancarından degil,
Tavuklara buyume hormonu veriliyor, kalp krizi gecirmesin diye de turlu ilaclar veriliyor,
Salamların, sosislerin icinde ne oldugunu hic yazmayayım midemiz bulanmasın.
Yerli tohum yerine, hibrit israil tohumu ile yetistirilen cogunluk sebze vs.
Gozumuzle gormedigimiz her tarafımızı saran TV sinyalleri, wireless sinyaller, GSM sinyalleri vs. vs.
Her tarafımız zararlı madde olmus.
Sahsen oncelik bunlara dikkat etmiyor iseniz, cogumuz gibi kalbalık bir sehirin gobeginde dogadan kopmus, kimyasal batagında yasıyor isek
0.2mg. parabenin, cildin uzerinde durdugu toplasak 2 dakikada ki cilt emilimi, hani vız gelir tırıs gider be dostlar. Ben boyle dusunuyorum sahsen.
Katılıyorum @dikdik_s komşum. Bu sebepten dolayı İstanbul'un göbeğinden taşınıp Kartepe'ye yerleştim. Nispeten çok daha doğal yaşıyoruz burada. Yoğurdu kendim yapıyorum. Yumurtam köy yumurtası. Sebzelerim bostandan, meyvelerim ağaçtan. Şahsi bir durum yani; hayatımı bu yönde değiştirdikten sonra kimyasallara daha bir dikkatli bakmaya başladım. Ah ama o sigara denen illeti tamamen bırakmam lazım, en beteri o. Onu da epey azalttım ama, inşallah sıra onda