Son zamanlarda günlük tıraşta shavette yi bırakarak ej89 ve 34c kullanmaya başladım .. Bu arada forumda bazı yerlerde ej89 ile ilgili olumsuz yorumlar yazmıştım o yorumların sebebi de ilk makinamın ej89 olması ve temiz tıraş olamamamdı ancak zamanla tekniğimin gelişmesi ile ej89 ile oldukça tatminkar cildi yormayan günlük tıraşlar olmaya başladım .. Uyguladığım teknik günlük 3 perde :
1. Perde : Yukarıdan aşağı
2. Perde : Çeneden kulağa,boyun ters ayrıca ikinci perdede boyun kısmında rötuş yapıyorum
3. Perde : Kulaktan çeneye,boyun ters
Geofatboy ın YouTube da uyguladığı teknik ile benziyor ancak lord sparhawk bir yorumunda 2. perdede geofatboy un yaptığı gibi değil çeneden kulağa yine 3. perdede kulaktan çeneye tıraşın kıl yönlerinden dolayı daha sağlıklı olduğunu yazmıştı bende bir süredir geofatboy un tekniğini lord sparhawk ın önerisi ile birlikte uyguluyorum ve son derece memnunum..
1. Perde : Yukarıdan aşağı
2. Perde : Çeneden kulağa,boyun ters ayrıca ikinci perdede boyun kısmında rötuş yapıyorum
3. Perde : Kulaktan çeneye,boyun ters
Geofatboy ın YouTube da uyguladığı teknik ile benziyor ancak lord sparhawk bir yorumunda 2. perdede geofatboy un yaptığı gibi değil çeneden kulağa yine 3. perdede kulaktan çeneye tıraşın kıl yönlerinden dolayı daha sağlıklı olduğunu yazmıştı bende bir süredir geofatboy un tekniğini lord sparhawk ın önerisi ile birlikte uyguluyorum ve son derece memnunum..