(05/11/2016, Saat: 13:32)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pardon kac tane sabun kullandiniz simdiye kadar ?
Bu aslında saldırgan gibi görünmesine rağmen iyi bir soru, yorum yapanın bilgi seviyesini ölçmesi açısından, okuyanlar değerlendirir, yorumu ona göre değerlendirir, keşke herkese sorabilsek bu soruyu.
Arko stick ve puck
Derby (yeni gördüğüm stick ve gençliğimden beri hatıırlamadığım tüpte envai krem çeşitleri)
TOBS sandalwood
EJ sandalwood
Proraso sandalwood (eh herhalde )
Bulgarların Karo anlamında tüpte bir sabunları
Tabac original
Haslinger ballı (Hönig)
Aklıma gelen 8 taneden fazlaymış yani, sabun tecrübem bu kadarmış işte, aslında önceden Almanyadaki bacanaktan arakladıklarımda vardı ama hatırlamıyorum
Meißner Tremonia Exotic Elemi de yolda, keşke onun yerine Saponificio Varessimo 70. yıl özel sabununu ısmarlasaydım önce. Bunlardan sonra sırada Mama Bear artisan ürünleri var, sandalwooddada ürün gamı zengin, çok övüyorlar.
Denemeyi düşünmediğim iyi bir sabun bile var : Mitchell's Wool Fat, izlediğim videolarda o kadar iyi tarif edilmiş, o kadar yorum yapılmış bir sabunki sanki kullanmış gibbi hissediyorum kendimi , bizim Arkonun kayganlıık ve yastıklamada çok daha iyi olan İngiliz versiyonu daha kullanmadan diyebilirim, bunca eğlenceli sabun dururken ona sıra gelmez.
Ama son oarak şunu tekrar vurgulamadan geçmeyeyim EJ yastıklama ve kayganlıkta Proraso'dan kesinlikte daha iyi, dün akşam konuyu yazdıktan sonra şu videoyu gördüm onuda ekleyeyim, deneyecekler aramasın.
https://www.youtube.com/watch?v=J2PvDNDhFxY
Herkese sevgiler, şap sürünce hiç yanma hissetmedikleri traşlar.
--
Chubby 2 almayacağım, Chubby 2 almayacağım, almayacağıım, alma..........
Chubby 2 almayacağım, Chubby 2 almayacağım, almayacağıım, alma..........