22/11/2016, Saat: 01:39
(21/11/2016, Saat: 18:48)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni kimse zehirlemedi aslinda. Okuldayken populer dizi Miami Vice idi. Idolumuz Don Johnson tabii. Hurriyette bir haber cikmisti, kadinlar kirli sakalli erkeklerden hoslaniyor diye. Resim olarak da Don Johnson'in kirli sakalli fotosu vardi. O gün sakal birakmaya basladim, yani kirli sakal dolasiyordum, tam bir hafta sonra ayni gazetede bir haber daha cikti :"Kadinlar kirli sakali Don Johnson gibi erkeklerde seviyor" seklinde, abartmiyorum, espri degil aynen böyle, sanirim gazete yanlis anlamaya yol acmamak icin kendi haberini tekzip etti. Ben de bir yanlistan döndum. Kendime nasil daha iyi bakarim diye aranirken babamin tras olmasi geldi aklima, öyle basladim. Yillardir islak tras olmama ragmen henuz kimseyi zehirleyemedim, arada bir bahsediyorum ama sanki mantar tabancasiyla oynayalim mi demisim gibi bakiyorlar. Bir de sakal cok moda, bir nesil 5 bicak ve yapay köpuk nedeniyle trastan nefret ederek buyudu. Eger filmlerde biraz daha islenirse bu konu (James Bond'un ustura ile tras olmasi gibi sahneler) etkili olabilir.
Komşum Miami Vice bizim de sevdiğimiz dizilerden biriydi. Ama ben dedektif Crockett'ı kirli sakalla hiç hatırlayamıyorum. Yani en azından dizi de. O hep tıraşlı gezerdi, hatta tam tersine bende tıraş olma isteği doğururdu Miami Vice. Belki günlük sakal derseniz, anlaşırız Dedektif Tubbs derseniz o da tamam. Bir sezon da bunalıma bağlamış, sakalları salmıştı diye hatırlıyorum
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...