26/11/2016, Saat: 17:11
(26/11/2016, Saat: 01:25)Men-Sup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz komşum.
Üyeler arası saygı ve adab benim de bu foruma üye olmamın başlıca nedenlerindendir.
Kesinlikle. Nasıl olsa ekranın arkasındayız karşıdaki beni görmüyor istediğimi söyleyeyim şeklinde değil, o klavyenin başında, ekrandan yazılanları okuyanın da bir birey olduğunu gözeterek üslubuna dikkat eden, aile terbiyesinden ödün vermeyen aynı zamanda bunu yapacağım diye gereksiz samimiyetsizliğe girmeyen çok güzel insanların olduğu bir forum. Samimiyetini de bu adap kadar seviyorum.
(26/11/2016, Saat: 14:58)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar. Geleneksel tıraşı tavsiye eden doktor(ları) tebrik etmek lazım
Cildiye uzmanlarının temsil edici bir çoğunluğu "en sağlıklı" tıraşın kişisel ustura ile olan tıraş olduğu konusunda hemfikir. Tabi sağlık şartlarına, saklama ve tıraş koşullarına dikkat etmek şart. Ama benim dikkatsizliğim sebebi ile ustura bende çok sağlıklı bir etki bırakmadı, kulağın yarısını alıyorduk az daha Ancak her tıraşta yeni bir jiletin kullanıldığı bir DE ya da SE taşıyıcının da ustura kadar sağlıklı olduğu söylenebilir sanırım.