Jiletli makinenin uyum sorunsalı
Öncelikle herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum

Ortak payda da 2 perde tıraş önermişsiniz ben 2. perdenin yandan almakla daha fazla tahriş olmasından dolayı 3 perde wtg yapıyordum , ben 3 perde wtg nın , 1 perde wtg 1 perde xtg ye göre daha az tahriş yapacağını düşündüm ayrı yeten değişik kombinasyonlar da denedim wtg atg xtg olsun 3 perdeyi geçmeyecek şekilde. Bir daha belirtmek isterim ki sinek kaydı tıraş olmak gibi bir derdim yok en azından şimdilik benim amacım tahrişsiz ve bazı yerlerde tek tük kalan sakalların kalmadığı bir tıraş. Size sorunumu detaylı ve bu kadar üzün anlatmamın bir diğer sebebiyle ilgili yorum yapmamışsınız kendi sorunumu çözmek istemekle birlikte ucuz makineyle sadece suyla tıraş olmama rağmen daha iyi tıraş olmamın sebebini cidden merak etmekteyim.

Ahraz arkadaşım öncelikle cevabın için tekrar teşekkür ederim yalnız bir kaç yanlış anlaşılma olmuş şu an sinek kaydı tıraş olmayı düşünmüyorum o derde sonra düşecem. Bir de duşun ortasında olduğum tıraş düzenim ilk yani ucuz olan makinem için geçerli EJ89 ile olan düzenim sabun fırça kombinasyonu ile yazıda belirttiğim gibi bir de EJ89 ile benim tek perde de iyi bir tıraş olmam zor , keşke olabilsem.Cildim karma cilt t bölgesi denilen sizinde belirttiğiniz dudak ve ağız çevresi dahil kuru ayrı yeten t bölge dışında da yanaklarda ve çeneyle boynun orta bölümünde de kuruluk var kuruluğu net belirtmek gerekirse hani cilt pul pul olur ya saçtaki kepeklenme gibi işte öyle.Bu yüzden düzenli nemledirici kullanmaktayım.

Son olarak EJ89 barley yeni aldığım ve beğendiğim bir makine o yüzden çabuk pes etmek istemiyorum.Net olarak söylemek gerekirse amacım tahrişsiz , pürüssüz tek tük sakal kalmayan sinek kaydına yakın denilebilecek konforlu tıraş olmak.Bu doğrultu da EJ89 dan vazgeçmeden önce sizlerden öğrendiklerimle 2 perde wtg xtg tıraş olucam şu an elimde arko sabun var ve onu atmak istemediğimden iyi bir tıraş öncesi hazırlığı yapıp kıllara masaj yaparak iyice kaldırıp iyice nemlendiricem bunu da en iyi tıraş yağı ile yapıcağım kanaatindeyim.Bir de konforlu jiletleri denemekte fayda var ayrı yeten belli bir zaman tek bir jilet kullanmam daha doğru olur bu yüzden rimei ile tıraş olucam.İnşallah bu yazıyı yazmanın asıl nedeni makinenin bana uymaması sonucu çıkmaz.

Sonuçların doğru çıkması için 3-4 gün tıraş olmayıp cildimi dinlendiricem çünkü bu sabah tıraş oldum sonra biraz sinirlenip 2 perde dolapta unuttuğum 3 jiletli gilette ile 2 perde sinek kaydı tıraş oldum.Modern aletler cidden tahriş etmiyor tahriş olan yeri tersten almama rağmen kanamadı ama güzel acıdı.Belirtmek isterim ki kartuşlular benim için seçenek değil bu konuda biraz katıyım.

Bu Konudaki Yorumlar
Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: emlakci - 30/11/2016, Saat: 19:39
Cvp: Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: KAYHAN - 30/11/2016, Saat: 19:57
Cvp: Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: LiuShang - 30/11/2016, Saat: 20:03
Cvp: Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: Tahir - 30/11/2016, Saat: 21:33
Cvp: Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: ustaci - 30/11/2016, Saat: 22:50
Cvp: Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: ahraz - 01/12/2016, Saat: 01:29
Cvp: Jiletli makinenin uyum sorunsalı - Yazar: emlakci - 01/12/2016, Saat: 03:51

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlk (Son) Jiletli Ustura Tıraş Maceram Johny White 19 6,047 05/09/2022, Saat: 16:40
Son Yorum: Johny White
  Jiletli tıraş aletleri kartuşlulardan daha yakın bir tıraş sağlıyor mu? Erdka 5 3,159 16/06/2021, Saat: 12:16
Son Yorum: Chavez
  Yakın Çevreye Geleneksel Tıraşı Anlatma Sorunsalı Ferat 37 18,044 29/06/2020, Saat: 02:30
Son Yorum: Naci Erdem
  Gillette eski jiletli traş makinası burakergun 4 3,669 09/08/2019, Saat: 16:19
Son Yorum: kral arthur
  Jiletli ustura yüzümde aşırı yanma yaptı Marbi48 1 3,044 18/11/2017, Saat: 13:35
Son Yorum: dikdik_s
  Jiletli Ustura İle Suratımı Kestim AfroBarber 6 6,853 08/02/2017, Saat: 15:03
Son Yorum: Timuçin
  Tersten tıraş sorunsalı zorba58 8 12,522 20/06/2012, Saat: 01:17
Son Yorum: zorba58

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: