08/12/2016, Saat: 19:40
(08/12/2016, Saat: 13:53)Infinitum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk perdede iyi tıraşın ütopik olduğunu okumuştum forumda, ben de yüzüme zarar vermemek için tek perdede halletmeyi planladım ama alamadığım çok yer olduğunu fark edince "başladığım işi yarım bırakmayayım" fikriyle hareket ettim. İlk perdede cildim makineyle rastgele alınmış gibiydi. Nedeni o aslında, başlangıç için ağır kaçmış olabilir, emin değilim
Son 0,5'lik perde dediğim aslında favorileri eşitlemek (onda da pek başarılı olamadım) boynun alt kısımlarındaki kılları almak ve bahsettiğim boynun sağ-sol kenarındaki küçük bir bölgeyi tıraş etmekten ibaret.
XTG olayını özellikle boyunun sağ ve sol yanında uygulayabilsem süper olacaktı ama jileti evirdim çevirdim olduramadım bir türlü. Cilt küçük bir travma durumunda, sonraki sefere deneyeyim.
Bu arada DH'de aynı rumuz size ait galiba, yazışmışlığımız var. Burada da karşılaşmak güzel oldu, tekrar merhabalar
Orada da Teknoseyir'den hatırladığını söylemiştin, hafıza zehir valla. DH'de de haritalar üzerine yazışmışız, dönüp baktım Islak ve keskin tıraşlar dileğiyle bitireyim.