(15/12/2016, Saat: 03:11)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fırçanın sapı sizi tatmin etmeyeceği kesin modifikasyon olabilir hatta çok iyi bile olur. Scuttle ı yazın birkaç kez kullandım ve kaldırdım. Tasta köpürtürüm diye aldım, malesef alışamadım o yüzden yüzde köpürtmeye devam ediyorum. Çok bir yorumum yok. Almayı düşünüyorsanız @mertsel komşumuz yeni bir model satıyor ona bir danışın isterseniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler, yeni scuttle'ları inceledim ve güzel görünüyor, ama bütçem yok. Ben görüşünüz için sormuştum. Birkaç yıl sonra deneyebilirim umarım
(15/12/2016, Saat: 14:43)umutatakul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sitede knot olrak şöyle satışlarıda var ama sanki daha pahalıya geliyor. İndirim vakitlerinde tekrar göz atmak daha faydalı olacak gibi
https://www.aliexpress.com/item/SilverTi...29c93c4ebe
Aynen bu daha pahalı. İndirim zamanlarında göz atmak en iyisi. Zaten bu Çin'li sitelerle 1-2 dolarlık ıvır zıvırlar için Türkiye'de sattığı üründen anlamayan esnafla uğraşmamak ve ucuzluğu dolayısıyla haşır neşirim.Ben başlıkta bahsedilen fırçayı alıp beğenmezsem saptan sökerek DIY çözümlere yönelme taraftarıyım. Knot alırsam da FS bir knot olabilir. Ustalar ucuz fırça için ne uğraşıyorsun diyebilir, ama modifikasyon kimi üyeler için işin kalbi olmuş durumda