28/01/2017, Saat: 19:13
(28/01/2017, Saat: 16:37)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurcakmak Üstadım
Sağlıkla kullanın. Güzel makina.
Kullanimda fark yok ama Benim şansıma ikiside pkg tipi geldi.
Üstadım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sizde sizinkileri sağlıkla güzel günlerde kullanın.
Dediğiniz gibi kullanım farkı yoktur, fark zaten sapında. Benimki sarı setiskurlu, sapa monteli model.
(28/01/2017, Saat: 17:05)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iyi günlerde kullanın.. Kutu mevzusununda sakinan göze diken batmış.. KC nin kutusu karton parçası, illa kutulu olsun derseniz bir tanede CC alırız onlarin kutusu epey şık..![]()
![]()
Gart...
Teşekkür ederim üstadım. Dediğiniz gibi o kadar dedik aman kutusuna dikkat etsin diye, gözümüz gibi sakındık. Allah var adam da çok güzel paketlemiş fakat PTT'ci abi bir türlü alete ulaşamayınca sağolsun dalmış falçatayla. Ama alet gerçekten sıfır, orası kesin. CC'yi de konuşalım bir ara.
(28/01/2017, Saat: 17:22)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam üstat en kısa sürede yazmayı planlıyorum epey merak edip soran komşularımız var . Bu arda bende kai light jilet ile izlenimlerinizi merak bekliyor olacağım . Kutusuna sıkmayın canınızı alet tertemiz o tesellisi olsun .
Üstadım çok makbule geçer.
Kai'yi henüz kullanmadım ama ben de merak ediyorum gerçekten. Feather'larla anlaşamıyorum, çok hırpalıyor yüzümü. Şu yeni gelen L&L sabunu deniyorum bu aralar o nedenle DE tıraşı oluyorum şimdilik. Yakında SE'lere geçerim tekrardan.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!