18/02/2017, Saat: 00:59
(17/02/2017, Saat: 23:00)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah , sizden hızlıca bir inceleme bekliyorum komşum . Bu fırçayı da alsam mı acaba diye bir ikilemdeyim . Sizin incelemenize göre belki bir karar verebilirim . Ben karar verene kadar da tükenmezler inşallah
@serjames komşum, üstatlar varken bize düşmez ama dilim döndüğünce inceleme yapmaya çalışacağım sizin için İkilemde kalıyorsanız alın, ben öyle yapıyorum genelde
Açıkçası çok fırçaya sahip değilim, hatta bu ikinci 2 band posuk fırçam. Bunun dışında da 3 tane silvertip fırçam oldu. Kullanmış olduğum fırçalarla karşılaştırma yapmaya çalışacağım.
Ben de 1 aydır 2 band almayı düşünüyordum. Daha araştırma yapmamıştım. Tercihlerim arasında Fs ön plandaydı. Bu açıdan Razorus'un satışa sunması çok iyi oldu.
(17/02/2017, Saat: 23:11)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne olmuş ya bir paylaştık kapan kapana stokları kurutmuştunuz @serjames @FurkanErdem @chevalier komşular güle güle kullanın
@Nani Kuş üstadım, güzel dilekleriniz ve böyle bir fırsatı haber verdiğiniz için teşekkür ederim
Babamın bir sözü var: '' Akıllı (olan) düşünene kadar, deli (olan) oğlunu evermiş.'' Alayım mı, almayayım mı diye düşünene kadar stoklar biter düşüncesiyle saldırdım hemen