12/06/2012, Saat: 22:02
tıraş kopuklerinin yogunlugu daha fazla buyuk olasılıkla sizde ilk tıraşım diye biraz daha fazla kopuk ekleyince zor olmustur alması.
1. yuzunuzu sabunla yıkayım sıcak suyla tabiki
2. kopugu ister sabun ister krem olsun ufak bir tasta hazırlayın
3. yuzzunuzu ortalama 2 dk kadar fırcayla masaj yaparak kremi sabunu yedirin cok kalın bir tabaka olmasın zamanla teknik ilerledikce artar yogunlugu
4. tıraş aletini yukarıdan asagiya kullanın 3-5 tıraş sonra eliniz alısır o zaman formunda Pscyho dostumuzun actıgı baslıklarda kıl yonunuzu nasıl tayin edeceginiz var.
5. tıraş sonrası size uygun bir balsam kullanın.
bunların hepsini ben ortalama 6-7 dk. da tamamlıyorum basta 15-20 dakikaydı zamanla cok keyifli olacak. ancak tıraş jeliyle kopuguyle olmaz
1. yuzunuzu sabunla yıkayım sıcak suyla tabiki
2. kopugu ister sabun ister krem olsun ufak bir tasta hazırlayın
3. yuzzunuzu ortalama 2 dk kadar fırcayla masaj yaparak kremi sabunu yedirin cok kalın bir tabaka olmasın zamanla teknik ilerledikce artar yogunlugu
4. tıraş aletini yukarıdan asagiya kullanın 3-5 tıraş sonra eliniz alısır o zaman formunda Pscyho dostumuzun actıgı baslıklarda kıl yonunuzu nasıl tayin edeceginiz var.
5. tıraş sonrası size uygun bir balsam kullanın.
bunların hepsini ben ortalama 6-7 dk. da tamamlıyorum basta 15-20 dakikaydı zamanla cok keyifli olacak. ancak tıraş jeliyle kopuguyle olmaz