20/02/2017, Saat: 23:41
@yusufk122 Öncelikli hoşgeldiniz.Bu foruma üye olup hemen alet,sabun ya da tıraşa dair ürün tavsiyesi istemeyen çok az üye gördüm.Hazıra konma düşüncesinde olduklarını düşünmek istemiyorum ama maalesef şu olguyu bir türlü oturtamadık:Tıraş,kişisel bir olgu.Parmak izi gibi mi kısmen,elbette herkesçe beğenilen bir alet size de gidecektir.Hatta cilt yapınız,tıraş ritüeliniz,hazırlık niyetiniz,tekniğiniz(bence en önemli kısım) ,jilet,yüzününüz jilete tepkisi vb. bir sürü değişken var. Şimdi sizin araba kullanmayı bile bildiğinizden emin değilken hangi marka,hangi modeli tavsiye edelim?Düz yolda 20 ile gitse Porsche yazık,günah değil mi? Cildiniz alışma süresi bile en az 3 hafta ve doğru kombinasyonla bir de. Tek bir jilet değişkeni bile tıraş kalitenize etki eder.Okuyun derken üst başlıkları,rehber niteliğinde yazılar var.Vulfix için spesifik değil belki ama Porsuk nedir,ne değildir okursanız anlarsanız.Yazık değil mi paranıza? Ana başlıkları inceleyin,kafanızda ne istediğiniz oluşsun ona göre konuşalım.Yoksa tavsiye en basiti
A. Merkur Vision B.Paladin fırça C.SV 70th sabun D.Chanel AS E.Personna Lab blue Alın,konuşalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A. Merkur Vision B.Paladin fırça C.SV 70th sabun D.Chanel AS E.Personna Lab blue Alın,konuşalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?