16/03/2017, Saat: 11:05
(16/03/2017, Saat: 01:06)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kerimovicaynen üstad, motor kendisi diablo rossolar ile geliyor zaten, 250lik nakedlarda güzel lastik ve absli başka motor olmadığı için ktmde karar kıldım. - yoksa kawasaki s250sl de de var mıydı abs şimdi bilemedim bak, ama çok küçük motor, 183 boyumla sığamadım-
Kardesim bizdeki asfalt kalitesi belki afrikada falan olur. Ne eksigi var bilemiyorum, icinde cakılımı eksik, kaucuk mu konuyor o mu eksik inan bilmiyorum ama en ufak yagmur damlasında buz pistine donuyor yollar. Arabada pek anlasılmıyor ama motorda cok sakat. En kayganı gordugumde izmir yolları.
Aman lastige onem verin. Guven vermiyorsa ne yapın ne edin degistirin.
Duke hayırlı olsun. Cok guzel motor. 390 ı bir arkadasımın hayali cok begeniyor. Keyifli ama dikkatli surusler dilerim kardesim.
mt07 den sonra kesinlikle daha kullanışlı İstanbul şartları için, kompakt ve tasarruflu. İstanbul'un ortasında maalesef offroad gittiğimiz için scooterlatdaki küçük tekerlere göre de konforu hayli yerinde. benim görüşüm 250lik bir naked motor şehir içi için biçilmiş kaftan.
bu arada tech90 motosiklet pantolonu da aldım, hem modeli çok güzel hem de çok rahat. Güzel indirim de yapıyorlar, öyle ki sezonda satılan bazı markaların normal kot pantolonları ile aynı fiyata geliyor.
Tabii ki en önemlisi kapalı kasksız, pantalonsuz, ayakkabısız ve ceketsiz ve eldivensiz motora binmeyelim, en az 3 kırıkla atlatacağım - belki de atlatamayacağım- bir kazadan iki üç sıyrık ve morarmayla kurtuldum.
Herkese kazasız gazlamalar