28/03/2017, Saat: 00:56
(28/03/2017, Saat: 00:26)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @FurkanErdem üstad.Daha ekipman tanıma aşamasındayız.Bilmeden de 300 500 lira veresimde gelmiyor fırçaya .Gelirse bunu elimdeki omega pure ile kıyaslama şansım olur .Bir sonraki alımı da bunlara göre yaparım.Forumu okuyorum ama bu tıraş işinde de mecburen kişisel deneyim lazım.Rica ederim üstadım.
2 yıldır geleneksel tıraştayım. Ekipman almada acele etmedim ve etmiyorum. Forumdaki çoğu arkadaştan daha az ekipmanım olmuştur belki. 5 adet porsuk fırçam oldu toplamda. Bunlardan sadece 1 tanesi 2 band idi, diğerleri silvertipti. Forumda çok beğenilen theater 2 band almak almak istiyordum, ömürlük fırça olması namına. Bir yandan da 400-500 tl vermek istemiyordum bir fırçaya. Sonuçta memnun olmama ihtimalim de vardı. Razorus'tan Fs finest 2 band aldım ve çok memnun kaldım. Bir theater değildir ama kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir fırça. Yedek olarak bir tane daha almayı bile düşünüyorum. Direkt üst seviye fırçaları denemeden, farklı kıl tipine sahip uygun fiyatlı porsuk fırçaları denemeniz güzel bence. En azından kıyaslama yaparsınız ve cilt tipinize uygun fırçayı öğrenmiş olursunuz.