17/06/2012, Saat: 21:51
(17/06/2012, Saat: 21:34)porsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17/06/2012, Saat: 16:17)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17/06/2012, Saat: 16:04)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17/06/2012, Saat: 15:59)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstadım latife bir yana beğenilerinizi takdir ve takip ediyorum
Çok teşekkürler. Sizin bu ince espri ve takılmalarınız foruma gerçekten renk katıyor.
Konuları okurken gene İhtilaf dostumuz ne espri patlatmış diye bakıyorum.
19 yaşındaydım rahmetli oğuz aral beni bir azarladı.bu yaşadığım travmayla bende çakma mizahçı oldum
Rahmetli büyük ustaydı. Hepsi rahmetli oldu, şimdi nerde öyle ustalar... Ne diye azarlamıştı sizi TVde de sunucu bayanı azarlamıştı bi sözümü kesip durma soru sorunca bekle anlatana kadar diye )
selam,fazla detaya girmeden anlatayım bir proje için rahmetlinin yanındaydık ,ben işi hızlıca bitirdim o da işin nasıl bir anda bittiğini anlamadı hiçbir kusurum yoktu,ağzımdan tek kelime çıkmadı,tek yanlış hareket yapmadım,sadece yaşım çok genç diye kızdı .sonra hepimize baktı '' maşallah ekip de çok gençmiş ,bütün gençler burada '' gibisinden birşeyler söyledi,herhalde işin özensiz olacağından şüphe etmişti.kibarca söylendi