(01/06/2017, Saat: 23:47)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FurkanY Hocam baştan sona kadar dikkatlice okudum.Tabii ki ben bu kadar derinlemesine bilgi sahibi değilim,açıkcası çoğu hekimin de bu seviye bilgi verdiğine şahit olmadım.Bahsettiğim ilaç çampmisk adında yazım yanlış olabilir,okunuş bu şekilde diye hatırlıyorum,kullanan personellerim bırakabildi ilaç sayesinde ama hd rüya gördüklerini,durgunlaştıklarını,hafif depresyon etkilerinin olduğunu söylediler.Şimdiye kadar intihar etmeye meyilli kimse görmedim,sigarasızlıktan belki düşünen vardır bilmiyorum.İlacın yan etkileri midir yoksa yoksunluk sebebiyle bu etkiler oluyor,bilmiyorum.İlaçlar konusunda biraz şüpheciyim,hele ki konu psikiyatri ve benzeri ilaçlar olduğunda.Ben yine de e sigara yöntemini deneyeceğim.Umarım başarılı olurum.Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim Hocam,sağolun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Champiks'i hiç kimseye tavsiye etmem . Benim valide yıllardır içer bu zıkkımı . 3-4 sene evvel sigarayı bırakmak için pederin ( eczacı kendisi ) ısrarı ve temini ile champiks'e başladı .. İlk başlarda çok rahatladım , artık geceleri daha rahat uyuyorum vs. diyordu . Bir süre sonra ilacı bitirdi ve bıraktı .
İlacı bıraktıktan sonra depresyonlar , antideprasanlar . En sonunda kalp hastası oldu
Ha sorsan şuanda bu zıkkımı içmeye devam ediyor ..
Ben pek anlamam , bizim bilader ona bir elektronik sigara ile seçtiği kokulardan bir set almış , yakında gelecekmiş . Bakacağız artık ..
Ailecek yıllardır ilaç sektöründeyiz , ilaçların uzun vadede yan etkilerini göre göre artık mümkün olabildiğince ilaç kullanmıyoruz .
Hele hele günde en az iki üç tane ağrı kesici alan , en ufak hastalıkta 1000 er mg'lık antibiyotikleri şeker gibi yutan insanları görünce kullanmaya daha da çekinir olduk .