11/06/2017, Saat: 11:43
(11/06/2017, Saat: 03:31)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00K6Z24SK...ref=plSrch
Bunun sapı daha iyidir elden kaymaz.
Hoş geldiniz bu arada.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
+1
Foruma hoş geldiniz.
Gerekli açıklamalar yapılmış zaten. btoprak üstadın tavsiye ettiği bu sap modelini ben de kullanıyorum, tavsiye ederim. Diğer De89 saplara nazaran daha ağır ve şık buluyorum. İstanbul'da ikamet ediyorsanız ya da gitmek size büyük eziyet olmayacaksa Tahtakale İmpa Ticaret'e bir uğramanızı önereceğim. Sap tamamen zevk meselesi, belirtildiği gibi kafalar aynı zaten.
Fırça ve alet seçiminiz için, bu noktaya kadar kafa karıştırmayan sadelikte güzel yorumlar yapılmış. Sabun seçiminiz için ise yine Tahtakale önereceğim. Sebebi ise sadece koku seçiminizin tek alternatif ile sınırlı kalmaması için. Piyasada özellikle bizlerin deneyimleyip de sürekli tıraş dolabında bulundurduğumuz sabunlar arasında koku haricinde ekstrem farklar yok. Ayrıca henüz deneyimsiz bir kullanıcı olduğunuz için, köpürtmede ilk etapta zorlanacağınız çok sert tip sabunlardan birini satın alıp, bir de kokusunu beğenmeyip geleneksel tıraştan soğumanız ihtimaline karşı, Cella, TOBS gibi koruyuculuğu, nemlendirmesi v.s. çok beğenilen yumuşak tip bir sabun ile başlamanızı tavsiye ederim. Devamı zaten gelecek
Aramıza tekrar hoş geldiniz. Bol sohbetli forumlar, keyifli tıraşlar dilerim.