19/06/2012, Saat: 14:47
(19/06/2012, Saat: 14:07)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19/06/2012, Saat: 13:59)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19/06/2012, Saat: 12:46)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19/06/2012, Saat: 12:15)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kargo dahil10-12 dolar civarina setleri vardi fırça tas sabun olarak. Birkaç kez niyetlendim ama kaldi öyle. Bir de çift taraflı tıraş-duş sabunlari vardi.
O setteki tasi cok begendim hocam ben ej de ayni tipte tasi cok daha pahaliya satiyor. Firca pure oldugu icin cerrus veya irem gibi bir his uyandiracaktir ama tasin yaninda hediye gibi olacagindan sans verilebilir diye dusunuyorum. Alim gerceklestirirseniz birlikte alalim hocam
Sabunu bilmem de o fırça tırt bi domuz kili gibi. Tas da sağda solda goruyorum ben renk renk var2-3 liraya. O yüzden yurtdışından almak gereksiz gibi. Ama bi mug soap niyetim var mecut fincanimla kullanmak için.
Hocam siz şundan bahsediyormuşsunuz ben bundan bahsediyorsunuz sanmıştım. Fiyatlarını unutunca tabi aklım gitti Ama benim bahsettiğim setteki tası Muhle 23.52 dolara satıyor. Denenir mi bilemiyorum
Amazon maalesef kozmetikleri, tıraş sabun ve kremlerini Türkiye'ye göndermiyor.