17/06/2017, Saat: 23:55
Phoenix marka aftershave losyon örneklerim bitti.Alkollü olanlar hafif ısırıyor, mentollüsü ise çok etkiliydi. Kokular ilk başta çok güçlü geliyor, sonrasında hafifliyor ama hemen kaybolmuyor. Her modelde, internet sitesinde yazan kokulardan ilki en yoğunu olarak geldi bana. Mesela 1K modeli için sitesinde yazan kokular= üst nota: anason,balmumu,gül,lavanta,limon,
bergamut orta nota:yasemin,meyan kökü,sedir,çam,paçuli baz nota:amber,koyu misk,vanilya,güveotu. Ben bu 15 kokudan sadece anasonu hissedebildim. Koku uzmanı değilim, belki de anason kokusunu hiç sevmediğim için diğerlerini alamadım.
Hem AS balm sonrası hem cadı fındığı sonrası hem de direkt tıraş sonrasında kullandım, 3 metodta da ciltte bıraktığı hissiyatı beğendim.
Phoenix'in sabunundan çok memnun kalmıştım, aftershave losyonlarını da hem koku hem performans açısından beğendim.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bergamut orta nota:yasemin,meyan kökü,sedir,çam,paçuli baz nota:amber,koyu misk,vanilya,güveotu. Ben bu 15 kokudan sadece anasonu hissedebildim. Koku uzmanı değilim, belki de anason kokusunu hiç sevmediğim için diğerlerini alamadım.
Hem AS balm sonrası hem cadı fındığı sonrası hem de direkt tıraş sonrasında kullandım, 3 metodta da ciltte bıraktığı hissiyatı beğendim.
Phoenix'in sabunundan çok memnun kalmıştım, aftershave losyonlarını da hem koku hem performans açısından beğendim.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi