Bugün Migros indiriminden yararlanıp Sebamed Balsam aldım ve biraz önce denedim. Kıvamı yoğun bir balsam fakat rahatsız edici değil. Yarım saat içinde cildim emdi. Kokusunu sevdim, yumuşak ve kalıcı. Temiz bir koku. Özellikle çenemi Feather ve 37c Slant ile biraz kazıdım, krem Proraso yeşil çay kullandim; balsamın yatıştırıcılığı müthiş. Ama asıl sonuç sabah belli olacak. Çünkü yeni bir after shave deneyeceğim zaman çene bölgemi biraz kazırım ve sivilceyi önleyip önlemediği benim için öncelikli kriterdir. Yaz ayları için biraz ağır kaçabilir; Sebamed bu balsamı sonbahar gibi piyasaya sunsaydı daha efektif bir pazarlama ve satış taktiği olurdu diye düşünüyorum. Sabah sonucu yazarim.
Ek: Saat 5 itibariyle en ufak bir sivilcelenme, tahriş vs yok. Cildim yumuşacık. Bu balsamı alın komşular, şahsen çok memnun kaldım. @Nani Kuş sağ olasın komşum
Ek: Saat 5 itibariyle en ufak bir sivilcelenme, tahriş vs yok. Cildim yumuşacık. Bu balsamı alın komşular, şahsen çok memnun kaldım. @Nani Kuş sağ olasın komşum