20/07/2017, Saat: 18:14
(20/07/2017, Saat: 03:22)Kızılsakal-57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok samimi bir yazı, teşekkürler üstadım.
Teşekkürler @Kızılsakal-57 üstadım.
(20/07/2017, Saat: 08:13)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Niko komsum, paylasiminiz icin tesekkurler, emeginize saglik.
Ortalama 3 dk.lik tiras suresinin baya uzerinde oldugumu dusunuyorum, ya hazir kopuk+kartuslular ortalamayi baya dusuruyor, ya ben cok yavasim
"Lorenzo" ile ilgili yaziniz da cok samimi olmus, tebessumle okudum.
Teşekkürler @finwe komşum. Aslında hemen hepimizin tıraş süre ortalaması 3 dk. üzerinde. Çünkü özeniyoruz, keyif alıyoruz. Bizler farklıyız
(20/07/2017, Saat: 11:28)umutatakul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiye kadar nasıl karşıma çıkmamışta okumamışım dedirtecek kadar güzel bir yazı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler @Niko komşum.
Rica ederim @umutatakul komşum.
(20/07/2017, Saat: 13:25)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arama sırasında rastlamıştım ben de yazıya ama forumda okumak ve sizin paylaşımınız daha keyifli idi teşekkürler
Rica ederim @gr00v3r komşum. Bazen böyle güzel yazılara rastlıyorum ama hızlı okuyup geçmek durumunda kaldığım zamanlar çoğunlukta. Atlamamak lazım aslında, bunlar keyifli paylaşımlar. Forum bazen rutine bağladığında da renk getiriyor. Selamlar.