28/10/2011, Saat: 01:03
(27/10/2011, Saat: 23:38)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ha tabi kesenin ağzını açınca shavemac xxl da var, 30mm düğüm
hey yavrum şu toraman' a bak
http://www.shavemac.com/products/Shaving...adger.html
Dehşet güzel fırça ama O gümrükten geçmez takılır valla 150 Euro sınırını geçiyor.
Ya Saville Row ya Rooney 2XL olacak bu durumda. Ayrıca medium neden önermezsin? Sanki büyük olunca kullanmak zorlaşıyor gibi düşünüyorum. En azından şu 10 liralık domuz kıllarında öyle tabi bu porsuk muhakkak dağlar kadar fark vardır arasında ama yinede sanki fırça orta boy falan olunca kontrol imkanı daha iyi olur gibi düşündüm. (Belkide daha acemi oldugumdan işten anlamadıgım için böyle düşünüyorum)
Alıntı:ya aslında dediğin gibi de, Frank shavingden sonra irem gerçekten ayakkabı fırçası gibi gelmeye başladı. yani TR de irem kolay ulaşılabilen ve ekonomik bir seçenek, domuz kılı sevmeyenlere.
ama işte ben biraz o seviyeyi geçtim
Doğrudur hocam. İyi bir şey olsa ucuza vermezler yalnız şunu da söyleyeyim domuz sevmiyorsan ucuz yollu alternatif o görünüyor doğal olarak. Benim o canlıyla problemim yok şimdilik takılıyoruz birlikte yalnız ıslanınca suyu çekiyor ya böyle kıllar birbirine yapışıyor.. Domuz sevmeyen o fırçayı o halde görünce ne kılı olduğunu düşünür ve kurusunu bile sevmezken yaşını eline bile almaz diye düşünüyorum Bir an kendimi sevmeyen yerine koyup empati yaptım ve hak verdim sanırım kendimce