29/07/2017, Saat: 19:26
(29/07/2017, Saat: 19:13)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kral arthur, @marek, teşekkür ederim.Rimeiden memnun kalmanıza sevindim.Arko cool kremi kullanıyorum ara ara kokusunu sevmedim ama köpüğü yeterli geliyor bana.Bahsettiğiniz sıkıntılı bölgeyi fazla zorlamayın.
Bugün rimei tıraş aleti ve kutunun içinden çıkan jiletle ilk tıraşımı oldum. Fiyatına göre beklentimi tam olarak karşıladı. Kullan-at tıraş bıçaklarına göre çok daha yakın tıraş oldum.
Boğazımda adem elmasının 2 cm kadar üst çaprazında sıkıntılı bir bölge var. Sakalım orada spiral çıkıyor. O kısım oldum olası zaten sorunlu idi. Onun haricinde acemiliğime rağmen bir tahriş yaşamadım diyebilirim.
Arko tıraş kreminin kötü olduğunu forumda okumuştum ama yine de denemek istedim. Kıyaslamamı sadece Arko sabunla yapabilirim. Gerçekten kötüymüş. 3-4 cm kullandım. Köpük hoşuma gitmeyince 1-2 cm daha ekledim. İlk başta köpürmüyor ve su istiyor. Daha sonra suyu fazla bulup zayıf köpük oluyor. 2-3 dakika kapta çevirdikten sonra biraz daha köpüğe benziyor fakat suratta sönme eğilimine giriyor. Tıraş köpüğü tarzı bir karakteri var. Kokusu güzel ama işe yarar bir ürün değil. Arka sabun kullanırken bir damla ekleyerek tüketmeyi düşünüyorum.
Keyifli tıraşlar dilerim...