07/08/2017, Saat: 19:48
Degerli komsularim. Geleneksel tirasa 02.10.'16'da baslamisim. O gun bugundur haftada 2-3 de olsa kaytarmadan jiletle yola devam ettim. Son bir iki aydir parcali makinelerin yaninda ustura denemek niyetindeydim. Hatta bunun icin Impa'dan Dovo alma niyetim vardi.
Haftasonu oglumla esimi, esimin memleketi Eskisehir'e birakip Istanbul'a dondum. Evde yalniz kalmak yerine annemde kalmayi tercih ettim. Annem sabah Eminonu'ne gitmeyi teklif edince hep internet uzerinden alisveris yaptigim Impa'ya gitme ve hep telefonla konustugum Mustafa Bey'le de yuzyuze gorusme imkani buldum. Cok da keyifli bir gun gecirmis oldum. Hele de aldiklarimi annem ismarlayinca ?
Mustafa Bey ustura denemesini Dovo yerine Ali Biyikli ile yapabilecegimi soyledi. Oyle olunca tavsiyesine uydum.

Tekrar sohbeti, yardimlari ve hediyeleri icin kendisine cok tesekkur ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftasonu oglumla esimi, esimin memleketi Eskisehir'e birakip Istanbul'a dondum. Evde yalniz kalmak yerine annemde kalmayi tercih ettim. Annem sabah Eminonu'ne gitmeyi teklif edince hep internet uzerinden alisveris yaptigim Impa'ya gitme ve hep telefonla konustugum Mustafa Bey'le de yuzyuze gorusme imkani buldum. Cok da keyifli bir gun gecirmis oldum. Hele de aldiklarimi annem ismarlayinca ?
Mustafa Bey ustura denemesini Dovo yerine Ali Biyikli ile yapabilecegimi soyledi. Oyle olunca tavsiyesine uydum.

Tekrar sohbeti, yardimlari ve hediyeleri icin kendisine cok tesekkur ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi