03/09/2017, Saat: 16:46
Ulkemizden rahatlıkla bulabilecekleriniz
-Adp (acqua di parma) Kalite urun
-Acca Kappa Yine ulkemizde bulunabiliyor, sahsen kullanmadım ama yorumları hep olumludur.
-L'occitane Cade Kalite urun
-Tobs Avocado harika bir krem,
-Musqo Real (ben biraz sentetik hissiyatlı buldum pek hosuma gitmedi ama genel olarak komsularımız begeniyor)
-Speick yine benim,bazı komsuların cok sevdigi, bazılarının pek begenmedigi bir urun. Deodorantını ozellikle tavsiye ederim.
-Proraso lar f/p urunleri dir. Kırmızı veya mavi seri oncelikli guzel urunlerdir.
-La toja ve palmolive yine kullanılabilecek f/p urunleri dir.
-Cella nın krem formuda var sahsen kremini kullanmadım ama zaten kendiside croap yapısında, o yuzden bu katogoriye sokabiliriz. Ozellikle kıs icin onerdigimiz urunlerden.
Dunya capında neler ilk akla geliyor kaliteli krem olarak derseniz
-Xpect
-Baume.be
-Tobs
-PannaCrema
-SMN (Santa Maria Novella)
Buraya kadar olanlar krem denilince hani ilk babalar.
Croapları katmak isterseniz cogu amerikan artisian yine muhtesem urunler (Stirling, MysticWaters, Chiseled Face, BaristerandMann, Caties Bubbles etc.)
-Benim incelemesini yaptıgım cogu urun yine croap sınıfında, ilginizi cekenler olabilir. LPL, Tabula Rassa vs. bakmanızı oneririm.
-ADC (Antica Barbieria Colla)
Aklıma gelenler bunlar komsum.
-Adp (acqua di parma) Kalite urun
-Acca Kappa Yine ulkemizde bulunabiliyor, sahsen kullanmadım ama yorumları hep olumludur.
-L'occitane Cade Kalite urun
-Tobs Avocado harika bir krem,
-Musqo Real (ben biraz sentetik hissiyatlı buldum pek hosuma gitmedi ama genel olarak komsularımız begeniyor)
-Speick yine benim,bazı komsuların cok sevdigi, bazılarının pek begenmedigi bir urun. Deodorantını ozellikle tavsiye ederim.
-Proraso lar f/p urunleri dir. Kırmızı veya mavi seri oncelikli guzel urunlerdir.
-La toja ve palmolive yine kullanılabilecek f/p urunleri dir.
-Cella nın krem formuda var sahsen kremini kullanmadım ama zaten kendiside croap yapısında, o yuzden bu katogoriye sokabiliriz. Ozellikle kıs icin onerdigimiz urunlerden.
Dunya capında neler ilk akla geliyor kaliteli krem olarak derseniz
-Xpect
-Baume.be
-Tobs
-PannaCrema
-SMN (Santa Maria Novella)
Buraya kadar olanlar krem denilince hani ilk babalar.
Croapları katmak isterseniz cogu amerikan artisian yine muhtesem urunler (Stirling, MysticWaters, Chiseled Face, BaristerandMann, Caties Bubbles etc.)
-Benim incelemesini yaptıgım cogu urun yine croap sınıfında, ilginizi cekenler olabilir. LPL, Tabula Rassa vs. bakmanızı oneririm.
-ADC (Antica Barbieria Colla)
Aklıma gelenler bunlar komsum.