29/10/2017, Saat: 17:42
(29/10/2017, Saat: 17:06)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Dragon komşum rica ederim, ne yaptım ki
İnceleme için teşekkür ederim, elinize sağlık. Fırçayı beğenmenize çok sevindim, iyi günlerde kullanın inşallah.
Hakikaten tam bir f/p ürünü (kargo ücreti dahil fiyatıyla bile).
Satıcının yaptığı da takdire şayan gerçekten. Böyle bir davranış beklemiyordum açıkçası.
Ne yaptım ki olur mu komşum. Çinli arkadaşı msj yağmuruna tuttuk ) Hatta yaqi fanı olduk sayenizde
(29/10/2017, Saat: 17:28)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Guzel paylasım icin tesekkurler.
Bastan uyarımı yapayım cok sıcak suda tutmayın bu fırcaları. Sentetikler sıcak suya hassas. Hatta diger fırcalar gibi suda bekletmenize de gerek yok, musluk altında ıslatıp direk kullanmaya baslayabilirsiniz. Kopuk performansları ince kıllara sahip oldugundan cok iyidir, hızlı sekilde dolgun kopuk yapıyorlar. Bu sert sabun bunu kopurtemez demeyin, her turlu sabunu kopurtursunuz merak etmeyin. İyi yukleyin. Suyu bol kullanın. Yuzde calısın, kıvama gelecektir.
Yuzunuzde kopuk yaparken de fırcayı korkmayın bastırın acılsın. Bastırmazsanız kıllar birbirine yapısık bir sekilde olacagı icin yuzunuze sert ve kucuk bir loft kullanıyorsunuz hissiyatı verir; Basın yuzunuzde acılsın.
Tekrar hayırlı olsun. Guzel tırasların olsun komsum.
Sağolun komşum. Bu uyarınızı aklımda tutuyorum. Dediğiniz gibi her sabuna uyuyor ve yüzde çok iyi sonuç veriyor