22/11/2017, Saat: 00:50
Çelik usturanın tıraşı, jiletin tıraşına benzemez, his olarak çok farklıdırlar, bu tabi ki normaldir, yapı olarak birbirine benzemez. Bazı insan birini diğerine göre daha fazla beğenir ve tercih eder bunlar hissiyat ile alakalı olan subjektif tercihlerdir. Ancak, usturanız çekme yapıyor veya geride alınmamış sakal bırakıyorsa bu subjektif birşey değildir, Usturanızın ağzında problem vardır. Yada jiletle tek perdahta ulaştığınız temiz cilte çelik usturada 5 perdahta ulaşabiliyorsanız bu da subjektif değildir ya tıraş olma metodunuz yanlıştır veya yine usturanızın ağzı istenilen veya sizin sakalınıza uygun olan keskinlikte değildir.
Ben jiletin hissini sevmiyorum usturanın verdiği his daha hoşuma gidiyor Ustura ile jileti kıyaslamayı geçtim.her ustura da aynı hissi vermez ( iç bükey ustura kama usturayla farklıdır, çelikten dolayı farklıdır, imalatta gösterilen özenden kaynaklı farklıdır , bileme yapılan taşın grit derecesinden veya taşın cinsinden dolayı bile fark gösterir, nihayetinde her bir ustura farklıdır. Bu yüzden jiletli ile çelik usturayı kıyaslamak ikisi de tatlı ihtiyacımızı gideriyor diye bal ile reçeli kıyaslamak gibidir bence
Ben jiletin hissini sevmiyorum usturanın verdiği his daha hoşuma gidiyor Ustura ile jileti kıyaslamayı geçtim.her ustura da aynı hissi vermez ( iç bükey ustura kama usturayla farklıdır, çelikten dolayı farklıdır, imalatta gösterilen özenden kaynaklı farklıdır , bileme yapılan taşın grit derecesinden veya taşın cinsinden dolayı bile fark gösterir, nihayetinde her bir ustura farklıdır. Bu yüzden jiletli ile çelik usturayı kıyaslamak ikisi de tatlı ihtiyacımızı gideriyor diye bal ile reçeli kıyaslamak gibidir bence