01/12/2017, Saat: 02:34
Dün ve bugün Voskhod eşlik etti tıraşıma. Dün EJ89 la, bugün OEM kafalı bir Laurel Dumb-Bell ile denedim. Niyetim Futur klonu ile denemekti ama aklıma bir süredir dolapta duran Laurel giriverdi. Hata ettim. Çünkü bu OEM kafa jileti dengeli tutamadı. Bir taraf mild, diğer taraf daha da mild oldu. Haliyle hiç birşey anlamadım.
Dün EJ89'da da Voskhod'dan birşey anlamamıştım. Kör desem değil, keskin desem hiç değil. Konforlu denebilir rahatlıkla bu jilet için. Çok uzak bir tıraş hissi veriyor ama sonuç aslında çok yakın olmasa bile o hisse göre daha yakın bir tıraş.
Ben bir süre sonra tekrar deneyeceğim.
Bana göre kimler memnun kalır bu jiletten?
- Sakalları dik çıktığı için çok yakın tıraşa ihtiyaç duymayanlar
- Sakalları seyrek ve/veya yumuşak olanlar
- Her türlü sakalda hızlıca hiç tıraş olmamaktan iyidir diyip üstünkörü ve kazasız bir tıraş olmak isteyenler.
Dün EJ89'da da Voskhod'dan birşey anlamamıştım. Kör desem değil, keskin desem hiç değil. Konforlu denebilir rahatlıkla bu jilet için. Çok uzak bir tıraş hissi veriyor ama sonuç aslında çok yakın olmasa bile o hisse göre daha yakın bir tıraş.
Ben bir süre sonra tekrar deneyeceğim.
Bana göre kimler memnun kalır bu jiletten?
- Sakalları dik çıktığı için çok yakın tıraşa ihtiyaç duymayanlar
- Sakalları seyrek ve/veya yumuşak olanlar
- Her türlü sakalda hızlıca hiç tıraş olmamaktan iyidir diyip üstünkörü ve kazasız bir tıraş olmak isteyenler.