Vigshaving 26 mm Finest Porsuk Kılı Tıraş Fırçası
(05/12/2017, Saat: 14:36)bekvural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @marek Daha denemedim bunu daha yoldan geldim yorgunum Smile

Komşum ikisi arasında ki fark nedir?

@protti komşum YAQI nin hangisini önerirsiniz fark nedir biraz açıklayabilir misiniz? Teşekkür ederim



SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vigshaving çocukların legoyla oynaması gibi fiyatlarla oynuyor. Yaqi nin 24 mm fırçasındaki yoğunluk diğerinin 26 mm fırçasından çok çok fazla. Kıl kalitesi, kıl dökmeme . Diğerine bir şey sor ya da hatasını söyle geri dönmez. Yaqi de Chen Lijun diye birisi var hemen geri dönüş yapar. Fırça olarak hangisini beğeniyorsan al derim kalitesinde rahat ol.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
En Son Ne Aldınız ? - Yazar: bekvural - 05/12/2017, Saat: 11:44
RE: En Son Ne Aldınız ? - Yazar: PisPorsuk - 05/12/2017, Saat: 15:38
RE: Vigshaving 26 mm Finest Porsuk Kılı Tıraş Fırçası - Yazar: protti - 05/12/2017, Saat: 15:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Porsuk kılı fırça tavsiyesi Murat06 gs 4 4,628 23/11/2023, Saat: 21:13
Son Yorum: Murat06 gs
  FRANK SHAVING 24mm finest fırça ilk izlenimler papazerigi 274 441,938 22/10/2021, Saat: 14:15
Son Yorum: Lord Sparhawk
  Frank Shaving Manchurian Pure Badger Tıraş Fırçası İncelemesi ArdıçKatranı 32 35,399 08/09/2021, Saat: 16:59
Son Yorum: yigit
  HJM Porsuk Fırçalar Tıraşolog 2 3,049 23/03/2021, Saat: 15:56
Son Yorum: Tıraşolog
  Porsuk Fırça Tavsiyesi sellom 758 653,774 20/09/2020, Saat: 17:27
Son Yorum: Erdem009
  Porsuk Fırçayı sıcak tutma Perseus 13 11,264 14/09/2020, Saat: 20:11
Son Yorum: marv
  Vie-Long Epsilon Tıraş Fırçaları adamentium 38 50,979 07/09/2020, Saat: 10:41
Son Yorum: marv
  IREM Porsuk Traş Fırçası papazerigi 107 184,789 01/09/2020, Saat: 18:56
Son Yorum: marv
  Yaqi Porsuk Kılı Tıraş Fırçası shaving61 114 104,368 13/08/2020, Saat: 16:05
Son Yorum: Lord Sparhawk
  THATER TIRAŞ FIRÇALARI impaticaret 59 61,987 14/07/2020, Saat: 10:43
Son Yorum: trooper_gs

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: