Fırça elime ulaştı. Karton bir kutu ile ambalajlanmış ve kaliteli bir plastikten sapa sahip. Görüntü gerçekten güzel. Kıyaslayabileceğim tek fırça olan ws'a göre kılları sert, tabii bunda ws'nin kullanılması ve omega'nın sıfır olması etkili. Kılların arasında çok fazla siyah kalın tellerden var. bazılarının ucu çatallanmış bazılarının ise rahatsız edici bir şekilde sert ve küt uçlu. bunları temizlemek için biraz mesai harcamak gerek. temizlenmeli mi ona da tam emin olamadım çünkü bu siyah kıllar o kadar çok ki fırçanın dolgunluğunu etkileyebilir bu işlem. rahatsız edici bir koku yok tabii ki bunu ıslattıktan sonra kontrol etmek gerekecek. Bir gece sirkeli suda bekletip bir kaç gece de köpükle kurumaya bırakacağım ondan sonra denemeyi düşünüyorum. işten güçten vakit ayırabilirsem kullandıktan sonraki yorumlarıma resim de ekleyeceğim.
Edit: bir haftadır fırçanın canına okudum! ilk gün bir kere sirkede beklettim, sonra her gün defalarca ılık suda yumuşattım, dove sabunla yıkadım, şampuanladım, uçlarını fön makinesi ile kurutup dakikalarca saç fırçası ile fırçaladım, akşamları sabunla veya preshave kremle bıraktım, bütün ters ve sert kılları tek tek ayıkladım.
SONUÇ?
şuanda pamuk gibi, bulut gibi oldu. Ayrıca kıl dökülmesi falan da olmuyor gayet sağlam bir fırçaymış.
Edit: bir haftadır fırçanın canına okudum! ilk gün bir kere sirkede beklettim, sonra her gün defalarca ılık suda yumuşattım, dove sabunla yıkadım, şampuanladım, uçlarını fön makinesi ile kurutup dakikalarca saç fırçası ile fırçaladım, akşamları sabunla veya preshave kremle bıraktım, bütün ters ve sert kılları tek tek ayıkladım.
SONUÇ?
şuanda pamuk gibi, bulut gibi oldu. Ayrıca kıl dökülmesi falan da olmuyor gayet sağlam bir fırçaymış.