20/12/2017, Saat: 00:59
Hoşgeldiniz.Eminim herkes güzel tavsiyelerde bulunacaktır.Şahsen bundan altı ay önce bana sorsanız Ej89 alın derdim.Şimdi ise;
A.Cilt tipinizi tanımlayın,bilin.Bilmiyorsanız bi uzmanla da görüşebilirsiniz.
B.Sakal tipinizi ve çıkış yönlerini bilin.Forumda konuyla alakalı post var,aratın,okuyun.
C.Bütçe sorun olmayabilir ama belki de sevmeyeceksiniz bu hobiyi.Gidin bir yuma alın,piyasada kolay bulunabilen jiletler ile önce tahrişsiz,kesiksiz Sonra ise bebek poposu kıvamında tıraş olmayı tecrübe edin.Kabaca 3 ay sürer,bunun bir ayı cildin alışmasıdır.Sonraki süre sizin el becerinize ve tıraş olma sıklığınıza göre değişir.
Ç.Teknik oturduğunda tıraş aletleri bölümünü okuyun,gelin,oturup almak istediğiniz alet hakkında konuşalım.Fırça bölümünü okuyun,hangi fırçayı istiyorsunuz yardımcı olalım.Sabun,krem zaten kolay.
E.Jilet konusu en son konu.Deneme yanılma ile zamanla bulursunuz.
Tekrar hoşgeldiniz.Keyifli forumlar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A.Cilt tipinizi tanımlayın,bilin.Bilmiyorsanız bi uzmanla da görüşebilirsiniz.
B.Sakal tipinizi ve çıkış yönlerini bilin.Forumda konuyla alakalı post var,aratın,okuyun.
C.Bütçe sorun olmayabilir ama belki de sevmeyeceksiniz bu hobiyi.Gidin bir yuma alın,piyasada kolay bulunabilen jiletler ile önce tahrişsiz,kesiksiz Sonra ise bebek poposu kıvamında tıraş olmayı tecrübe edin.Kabaca 3 ay sürer,bunun bir ayı cildin alışmasıdır.Sonraki süre sizin el becerinize ve tıraş olma sıklığınıza göre değişir.
Ç.Teknik oturduğunda tıraş aletleri bölümünü okuyun,gelin,oturup almak istediğiniz alet hakkında konuşalım.Fırça bölümünü okuyun,hangi fırçayı istiyorsunuz yardımcı olalım.Sabun,krem zaten kolay.
E.Jilet konusu en son konu.Deneme yanılma ile zamanla bulursunuz.
Tekrar hoşgeldiniz.Keyifli forumlar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?